Uniformų užsakymas







Pandėlio   gimnazijos

15 DIENŲ VALGIARAŠTIS

savaitė

Pirmadienis    

Pietūs 11,05   val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Žirnių ir perlinių kruopų sriuba                           Nr4

 9

 200

 11,69

 3,96

25,67 

168,35 

 Maltas kiaulienos šnicelis (keptas)

 Int

 100

 21,16

 19,52

 8,47

 305,79

 Biri grikių košė    

 Int

 100

 6,05

 5,48

 33,27

 202,88

 Šviežių kopūstų salotos su aliejum                         Nr1

 2,50

 100

 1,38

 5,18

 6,88

 71,10

 Obuolių sultys            Nr4

 88

 200

 0,20

 -

 20

 88

Duona rugelis              Nr2

153

30

2,31

0,42

15,75

65,40

Obuolys                       Nr2

246

100

0,4

0,4

13

53

Iš viso:

43,19

34,96

123,04

889,12

Pietūs 11,05   val.*

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė* vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

 Kiaulienos guliašas(troškintas)

 Int

 100

29,17 

22,44 

6,68 

342,49 

 Bulvių košė                Nr1

 5,38

 100

2,13 

4,15 

12,97 

93,45 

 Šviežių kopūstų salotos su aliejum                         Nr1

 2,50

 100

1,38 

5,18 

6,88 

71,10 

Duona rugelis               Nr2

153

30

2,31

0,42

15,75

65,40

 Obuolių sultys             Nr4

88 

200 

0,20 

20 

88 

 Bandelė su aguonom   Nr1

 8,1

 50

3,96 

9,29 

27,06 

203,32 

Iš viso:

39,15

41,48

89,34

863,76

Pietūs 11,05   val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

Virti varškėčiai(tausojantis)Nr1

5,25 

200 

 34,18

 2,36

 33,34

 297,54

Sviesto grietinės padažas              Nr1

7,3 

50 

 0,8

 25,625

 1,05

 237,95

Obuolių sultys             Nr4

88

200

0,20

-

20

88

Bananas                       Nr2 

229 

200 

 2,4

 0,06

 46,2

 194

Iš viso:

37,58

28,04

100,59

817,49

antradienis  

Pietūs 11,05   val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

Daržovių su konservuotais žirneliais ir grietine sriuba                                         Nr4

 11

 200/10

1,87

8,29

10,97

124,21 

Bulvių suktinukai su varške (keptas)                          Nr3

 52

 159/55

15,289

20,20

45,986

423,69

Sviesto grietinės padažas      Nr1

7,3

40

0,64

20,5

0,84

190,36

Ananasų sultys            Nr4

91

 200

0,60

0,20

22,80

100

Apelsinas                     Nr2

224

100

0,8

 0,2

11

43

Duona rugelis              Nr2

153

30

2,31

0,42

15,75

65,40

 

 

 

 

 

 

 

Iš viso:

21,509

49,81

107,34

946,66

Pietūs 11,05   val.*

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė* vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

Mėsos ir ryžių kukulis(keptas)           Nr3

135

 120

19,64

31,906

12,064

413,52

 Bulvių košė                Nr1

 5,38

 100

2,13 

4,15 

12,97 

93,45 

 Šviežių daržovių salotos Nr3

5

100

1,06

5,38

8,50

78,02

Duona rugelis               Nr2

153

50

3,85

0,7

26,25

109

Ananasų sultys             Nr4

91 

200 

0,60 

0,20

22,8

100

Bananas                        Nr2

229

200

2,4

0,6

46,2

194

Iš viso:

29,68

42,936

128,78

987,99

Pietūs 11,05   val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

Paukštiena su daržovių troškiniu (tausojantis)Nr3

153

120/30/60

36,647

43,6

 32,789

657,84

Ananasų sultys            Nr4

91 

200

 0,60

0,20

22,80

100

Sūrelis                          Nr4

100

40

3,6

6,4

6,8

82,8

 

 

 

 

 

 

 

Iš viso:

40,847

50,20

61,669

840,64

 

trečiadienis 

Pietūs 11,05   val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

Šviežių kopūstų sriuba Nr1

 1,11

 250

3,75

3,1

6,125

59,05

Grietinė   30%              Nr2

16

10

0,24

3

0,31

29,3

Kiaulienos plovas(virtas) Nr1

3,23

250

18,9

33,225

30,378

480,875

Agurkai(švieži,marinuoti)Nr1

179

100

0,08

0,20

2,3

11

Apelsinų sultys                Nr4         

92

200

1,20

 0,2

19,8

90

Duona rugelis                  Nr2

153

50

3,85

0,7

26,25

109

Varškės sūrelis                Nr4

100

40

3,6

6,4

6,08

82,8

Iš viso:

31,62

46,825

91,243

862,025

Pietūs 11,05   val.*

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė* vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

Keptos vištų kulšelės   Nr1

3,35

 150

23,61

21,978

0,63

294,735

 Bulvių košė                Nr1

 5,38

 100

2,13 

4,15 

12,97 

93,45 

Morkų salotos su česnakuNr3

10

100

1,38

13,56

7,60

150,32

Duona rugelis               Nr2

153

50

3,85

0,7

26,25

109

Apelsinų sultys             Nr4

92 

200 

1,20

0,20

19,8

90

Bananas                        Nr4

108

180

2,16

0,54

41,58

174,60

Iš viso:

34,33

41,128

108,83

912,105

Pietūs 11,05   val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

Varškės kubeliai (tausojantis)                 Nr3

115

180 

25,41

21,36

26,99

401,39

Sviesto grietinės padažas          Nr1

7,3

40

 0,64

20,5

0,84

190,36

Apelsinų sultys             Nr4

92

200

1,20

0,20

19,8

90

Bandelė                          Nr4

 101

 60

7,92

5,87

26,17

183,18

Iš viso:

35,17

47,93

73,8

864,934

 

ketvirtadienis 

Pietūs 11,05   val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

Burokėlių sriuba su bulvėmis                                Nr1

1,4

 250

4,25

3,05

16

99,45

Grietinė   30%              Nr2

16

10

0,24

3

0,31

29,3

Balandėliai (troškinti)   Nr1

3,30

91,2/108,8

17,78

6,76

16,58

185,68

Raudonas padažas         Nr1

7,10

50

0,97

6,885

6,43

90,35

Virtos bulvės                 Nr1         

5,51

100

1,97

 0,14

16,98

75,12

Duona rugelis                Nr2

153

50

3,85

0,7

26,25

109

Obuolių kompotas         Nr4

96

200

0,14

-

33,31

126

Bandelė                          Nr4

101

60

7,92

5,87

26,17

183,18

Iš viso:

37,12

26,405

142,03

898,08

Pietūs 11,05   val.*

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė* vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

Lietiniai su mėsa (kepti) Nr3

93

 105/65

17,739

22,602

56,35

494,09

Sviesto grietinės padažasNr1

7,3

40

0,64

20,5 

0,84

190,36

Obuolių kompotas           Nr4

96

200

0,14

-

33,31

126

Kriaušė                            Nr4

104

137

0,55

0,41

18,36

71,24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iš viso:

19,069

43,51

108,86

881,69

Pietūs 11,05   val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

Varškės skryliai(tausojantis)      Nr3

117

200/26

20,009

13,88

34,219

339,26

Obuolių kompotas         Nr4

96

200

0,14

-

33,31

126

Sūrelis                             Nr4

100

40

3,6

6,4

6,08

82,8

Bandelė                          Nr4

 101

 60

7,92

5,87

26,17

183,18

Iš viso:

31,669

26,15

99,779

731,24


penktadienis

Pietūs 11,05   val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

Pieniška perlinių kruopų sriuba                            Nr1

1,24

 250

6,225

4,925

21,2

148,05

Bulvių  plokštainis su varške (keptas)                         Nr3

81

150/50

15,07

18,04

33,11

353,69

Grietinės ir kiaulienos spirgučių padažas          Nr1

7,4

40

3,1

11,64

1,9

123,076

Obuolių sultys                Nr4

88

200

0,20

-

20

88

Bananas                          Nr2        

229

200

2,4

0,6

46,2

194

 

 

 

 

 

 

 

Iš viso:

26,995

35,205

122,41

906,816

Pietūs 11,05   val.*

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g*

Energinė* vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

Virtų bulvių cepelinai su varške (tausojantis) Nr3

71

240/60

16,136

7,414

79,248

442,40

Sviesto grietinės padažasNr1

7,3

40

0,64

20,5 

0,84

190,36

Obuolių sultys                 Nr4

88

200

0,20

-

20

88

Kriaušė                            Nr4

104

137

0,55

0,41

18,36

71,24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iš viso:

17,526

28,324

118,448

792

Pietūs 11,05   val.

Patiekalo pavadinimas

Rp. Nr.

Išeiga

Patiekalo maistinė vertė, g

Energinė vertė, kcal

baltymai, g

riebalai, g

angliavandeniai, g

Kepta žuvis                    Nr1

4,5

100

21,17

8,74

5,20

183,24

Bulvių košė                     Nr1

5,38

100

2,13

4,15

12,97

93,45

Burokėlių ir obuolių mišrainė                          Nr1

2,26

100

1,93

6,68

11,23

102,42

Duona rugelis                 Nr2

 153

 50

3,85

0,7

26,25

109

Obuolių sultys               Nr4

88

200

0,20

-

20

88

Bandelė                          Nr4

101

60

7,92

5,87

26,17

183,18

Iš viso:

37,2

26,14

101,82

759,29



Informacija atnaujinta 2017 birželio 21 d.